ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι ο μεγάλος στόχος του Ζοσέ Μπότο για αριστερό εξτρέμ

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Μαρτίνς, που ανήκει στην Αλ Γουάντα, είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Γουάντα για τον δανεισμό του Φάμπιο Μαρτίνς. Ο 28χρονος Πορτογάλος ακραίος αποτελεί την επιλογή του Ζοσέ Μπότο για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα στην οποία ανήκει, και έχει προχωρήσει την υπόθεση δανεισμού του σε τέτοιο βαθμό που να υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα προκύψουν θετικές εξελίξεις.

Αυτή είναι η καριέρα του Φάμπιο Μαρτίνς

Ο Φάμπιο Μαρτίνς δεν αποτέλεσε κάποια εξαίρεση. Είναι «απόφοιτος» της ακαδημίας της Πόρτο, από την οποία βρέθηκε στη Ντεσπορτίβο Άβες, το 2014. Το 2015, η Μπράγκα τον απέκτησε από τη Άβες έναντι εάν εκ. Ευρώ, μετά από μια σεζόν στην οποία μέτρησε 4 γκολ σε 37 αγώνες. Από το 2015 ως και το 2021 ανήκει στην Μπράγκα, με την οποία μέτρησε 41 παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα (14 γκολ, 2 ασίστ) και 64 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα (10 γκολ και 6 ασίστ). Αγωνίστηκε ως δανεικός στις Φαμαλικάο (26 αγώνες, 12 γκολ, 6 ασίστ), Πάσος Φερέιρα (23 αγώνες, 1 γκολ, 1 ασίστ), Τσάβες (36 αγώνες, 8 γκολ, 3 ασίστ) και Αλ Σαμπάμπ (27 αγώνες, 9 γκολ, 4 ασίστ). Πέρυσι, τον απέκτησε η Αλ Γουάντα, με την οποία μέτρησε 22 αγώνες, με 8 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς… έρχεται Ελλάδα κάθε καλοκαίρι

Το όνομά του Φάμπιο Μαρτίνς λέει κάτι τόσο στους φίλους του Ολυμπιακού όσο και σε αυτούς της ΑΕΚ. Το όνομά του Πορτογάλου δεν είναι άγνωστο στο Ελληνικό κοινό καθώς έχει απασχολήσει τόσο την «Ένωση» όσο και τους «ερυθρόλευκους» τα τελευταία χρόνια. Άλλες φορές λόγω πρότασης από μάνατζερ, και άλλες φορές λόγω ενδιαφέροντος το οποίο δεν προχώρησε. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως πλέον ο Μαρτίνς δεν ανήκει στη Μπράγκα αλλά στην Αλ Γουάντα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο συζητήσεων. Την «ενασχόληση» του Ζοσέ Μπότο με τον Φάμπιο Μαρτίνς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την αποκάλυψε η εφημερίδα «Metrosport».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News