ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Κάτι τρέχει με τον Κούρτιτς

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε ομάδες της Ιταλίας και της Σαουδικής Αραβίας και ο ΠΑΟΚ περιμένει και ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο

Το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς, που ταξίδεψε το βράδυ της Παρασκευής (1/7) στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, άρχισε να ακούγεται σε αρκετά μανατζερικά γραφεία καθώς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων σε Ιταλία και Σαουδική Αραβία.

Ο 33χρονος Σλοβένος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών, και στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18 γκολ, εκ των οποίων τα 9 με εκτέλεση πέναλτι και τα 5 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι πρώτες «σειρήνες» άρχισα να ακούγονται προς το φινάλε της σεζόν, και όσο καλοκαίριαζε, τόσο το όνομά του άρχισε να κυκλοφορεί. Όλα αυτά εν γνώσει του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να δείχνουν πως «ελέγχουν» την υπόθεση.

Ο Κούρτιτς θα ήθελε ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, που του αποφέρει ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από ένα εκ. Ευρώ. Η περσινή του σεζόν είναι από αυτές που μπορεί να του ανοίξει πόρτες σε αγορές που μπορούν να του βρουν ένα παρόμοιο συμβόλαιο, μεγαλύτερης διάρκειας. Ο Ζοσέ Μπότο το γνωρίζει, το αντιλαμβάνεται, το έχει συζητήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φαίνεται πως υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που η θεωρητική συζήτηση για τον Κούρτιτς, μετουσιωθεί σε πρόταση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η μεσαία γραμμή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει, για τις θέσεις του άξονα, πλην του Κούρτιτς τους Καντουρί, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Ριάρντο, Σοάρες, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ. Στο σενάριο της παραχώρησης του Σλοβένου, έχει ήδη γίνει μια πρώτη εσωτερική κουβέντα για τον παίκτη που θα αναζητηθεί, και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί στη λογική να δώσει το συμβόλαιο του ενός εκ. Ευρώ που θα «απελευθερώσει» ο Κούρτιτς, στον ποδοσφαιριστή που θα αναζητηθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News