ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η περίπτωση Κοτάρτσκι και η υπόλοιπη λίστα για τη θέση του τερματοφύλακα

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι ψηλά στη λίστα των «ασπρόμαυρων» αλά δεν είναι ο μόνος καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα χρειαστεί δυο τερματοφύλακες

Οι μεταγραφές έρχονται επιτακτικά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, και οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι αυτές που πιέζουν καθώς, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η πρώτη συγκέντρωση ποδοσφαιριστών και προπονητικού τιμ για τη νέα σεζόν έχει οριστεί να γίνει σε τέσσερις εβδομάδες, και ο καθένας αντιλαμβάνεται πως ο χρόνο πιέζει ειδικά σε θέματα που πρέπει να έχουν λυθεί μέχρι εκείνη την ημέρα. Υπάρχουν πολλές θέσεις που έχουν ανοίξει στο ρόστερ, αλλά αυτή για την οποία οι εξελίξεις θα έπρεπε να έχουν τρέξει «χθες» δεν είναι άλλη από αυτή κάτω από τα δοκάρια.

Η λογική του ΠΑΟΚ και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ καλείται να δομίσει ένα νέο δίδυμο τερματοφυλάκων και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Οι πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κινούνται σε μονοψήφιο ποσοστό και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη φτάσει σε μια λίστα με ονόματα υποψήφιων στόχων. Αυτό του 22χρονου Κροάτη Νόμινικ Κοτάρσκι, που ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίστηκε στη Γκόριτσα τη σεζόν που τελείωσε, είναι μέσα στη λίστα και φυσικά δεν είναι το μοναδικό. Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για δυο τερματοφύλακες που θα βρίσκονται σε διαφορετικό ηλικιακό γκρουπ. 

 

Τι έγινε με τους τερματοφύλακες το 2017 και το 2019

Το καλοκαίρι του 2017 ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον 28χρονο Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον 27χρονο Ροντρίγκο Ρέι. Το καλοκαίρι του 2019, στο πλευρό του 30χρονου Αλέξανδρου Πασχαλάκη, τοποθετήθηκε ο 31χρονος Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει άλλο μοτίβο φέτος. Εντός Τούμπας, συζητήθηκε η σκέψη για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που να είναι 21 ως 23 ετών και ενός που να είναι από 26 ως 28 χρόνων. Στην παράμετρο του τερματοφύλακα, δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον «έλα και θα δούμε αν θα είσαι βασικός». Πρόκειται για μια στρατιγική απόφαση που πρέπει να παρθεί και θα μπορεί να αλλάξει μόνο εφόσον συντρέξουν αγωνιστικοί λόγοι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News