ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η εξήγηση πίσω από τη σιγή ασυρμάτου για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Γκόριτσα και Άγιαξ και έχουν φέρει τη σιγή ασυρμάτου για τη μεταγραφή του Ντόμινικ Κοτάρσκι

Μια εβδομάδα πριν την πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2022-23 και ο ΠΑΟΚ έχει, τυπικά, έλλειμμα κάτι από τα δοκάρια. Και λέμε τυπικά διότι στην υπόθεση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, υπάρχει δικαιολογημένη σιγή ασυρμάτου.

Έχουν καταγραφεί πολλά επεισόδια στην υπόθεση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, με την πλειοψηφία εξ’ αυτών να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο Ζοσέ Μπότο έψαξε αρκετά τη συγκεκριμένη μεταγραφή, στην οποία δεν υπήρχαν δυο αλλά τρεις πλευρές. Ο Κοτάρσκι είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα, σε μια συμφωνία που περιελάμβανε και οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Κροάτη τερματοφύλακα και το γαϊτανάκι άρχισε να μπλέκεται.

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με Άγιαξ και Γκόριτσα για τον Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ αρχικά απευθύνθηκε στην Γκόριτσα για να διαπιστώσει τις προθέσεις της αναφορικά με τη χρήση της ρήτρας εξαγοράς του Κοτάρσκι. Ακολούθως προσέγγισε τον Άγιαξ θέλοντας να μάθει για το τι σκέφτονται οι Ολλανδοί για τον 22χρονο γκολκίπερ. Από τη μια, υπάρχει ο Άγιαξ που θα καρπωθεί τα χρήματα της παραχώρησης ενός ποδοσφαιριστή που του ανήκει. Από την άλλη, υπάρχει η Γκόριτσα που θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός της «ενεργοποίησης» του Κοτάρσκι προκειμένου να φτάσει να πάρει μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε άκρη και γι’ αυτό σιωπά

Εδω και σχεδόν δέκα ημέρες, το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει φύγει από το προσκήνιο, και αυτό δε συνέβη διότι ο ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την υπόθεση, αλλά για το ακριβώς αντίθετο. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βγάλει άκρη με όλες τις πλευρές και τα πάντα θα φανερωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την Γκόριτσα να κάνει χρήση της ρήτρας εξαγοράς του Κοτάρσκι από τον Άγιαξ, και ακολούθως να παραχωρεί τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού στον «Δικέφαλο του Βορρά», σε ένα δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» τη μεταγραφή Κοτάρσκι, με τον Κροάτη να αναμένεται μάλιστα να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News