ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η Βαλερέγκα «κλωτσάει» και ο Νέσμπεργκ αργεί...

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η Βαλερέγκα δεν συναινεί στην ενσωμάτωση του Ιβάν Νέσμπεργκ στον ΠΑΟΚ πριν τα τέλη Ιουλίου και οι «ασπρόμαυροι» έχουν τον Ενέα Μιχάι στο «περίμενε»

Ο ΠΑΟΚ ευελπιστούσε πως η Βαλερέγκα θα ήταν συγκαταβατική στην απόφαση του Ιβάν Νέσμπεργκ να μην ανανεώσει, όμως οι Νορβηγοί βάζουν δύσκολα στον αρχηγό τους και τον «Δικέφαλο του Βορρά» κρατώντας τον μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του.

Οι τελευταίες συζητήσεις που είχε ο Ιβάν Νέσμπεργκ με τους ιθύνοντες της Βαλερέγκα δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε τόσο ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός όσο και ο ΠΑΟΚ, που τον περιμένει ενόψει των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Το συμβόλαιο του Νέσμπεργκ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν την έκβαση των συζητήσεων ανάμεσα σε Νέσμπεργκ και Βαλερέγκα προκειμένου να μπορέσει να «απελευθερωθεί» μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η Βαλερέγκα δεν έχει συναινέσει για Νέσμπεργκ

Ο Νέσμπεργκ ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ πως δεν έχει καταφέρει να πάρει το «ΟΚ» της ομάδας του. Φαίνεται πως οι ιθύνοντες της Βαλερέγκα κάνουν ένα μικρό «καψόνι» στον Νέσμπεργκ για την απόφασή του να μην ανανεώσει. Το πρόβλημα για τη Βαλερέγκα είναι πως είχαν κάνει συμβόλαιο με τον Νέσμπεργκ μέχρι τα μισά της φετινής σεζόν, με τον τρόπο που είναι δομημένο το πρωτάθλημά τους. Είναι σα να έχει κάνει μια Ελληνική ομάδα συμβόλαιο με έναν παίκτη μέχρι 31 Δεκμεβρίου.

Ο Νέσμπεργκ επηρεάζει τον Μιχάι

Την ίδια στιγμή, ο Ενέα Μιχάι, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, δεν θα την περάσει μέχρι την έλευση του Νέσμπεργκ. Ο Αλβανός έχει στα χέρια του προτάσεις και ενημερώθηκε πως οι όποιες εξελίξεις θα «τρέξουν» με την ενσωμάτωση του Νέσμπεργκ στον «Δικέφαλο του Βορρά». Η κατάσταση με τον Νέσμπεργκ μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει, κάτι που ευελπιστούν στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον έχουν το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News