ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έχει κλείσει τέσσερις παίκτες στις αρχές Ιουνίου ενώ πέρυσι έκλεισε τον τέταρτο στις 25 Αυγούστου!

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο Ζοσέ Μπότο έκανε πράξη το «από Μάρτη, καλοκαίρι» με την προεργασία που έχει φέρει τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές πριν την προετοιμασία

Ο Ζοσέ Μπότο έκανε πράξη το «από Μάρτη, καλοκαίρι» με την προεργασία που έχει φέρει τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές πριν την προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιάτα, ενώ έχει στα χέρια του συμφωνίες με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά τη στιγμή που πέρυσι, η τέταρτη μεταγραφή είχε ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου.

 

Οι τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Ο Νικολάς Κουαλιάτα ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6), για τα επόμενα τέσσερις χρόνια. Ο Ιβάν Νέσμπεργκ βρέθηκε την Τετάρτη (1/6) στη Θεσσαλονίκη και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, με τον ποδοσφαιριστή να έχει γνωστοποιήσει στη Βαλερέγκα το ταξίδι του και να λαμβάνει άδεια με βάση το δικαίωμα διαπραγμάτευσης που έχει αποκτήσει ο 26χρονος Νορβηγός στόπερ από τη στιγμή που βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Ως ελεύθεροι έρχονται και δυο Πορτογάλοι. Ο 27χρονος αριστερός μπακ Ράφα Σοάρες από τη Γκιμαράες και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Αντρέ Ρικάρντο από τη Φαμαλικάο.

Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι

 

Πριν από ένα χρόνο, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει συνολικά έξι μεταγραφικές κινήσεις που αφορούσαν την πρώτη ομάδα. Ο Λούκας Τέιλορ είχε ανακοινωθεί στις 29 Ιουνίου, ο Νέλσον Ολιβέιρα στις 9 Ιουλίου και ο Γιάσμιν Κούρτιτς στις 18 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται φέτος να ανακοινώσει μίνιμουν τέσσερις μεταγραφές πριν τις 21 Ιουνίου όταν και θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την προετοιμασία, την ώρα που πέρυσι, η τέταρτη μεταγραφή είχε ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου και ήταν αυτή του Τσούμπα Άκπομ που είχε βρεθεί στη Τούμπα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Ολιβέιρα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News