ΠΑΟΚ Μεταγραφές: «Κλείδωσε» η παραμονή Σβαμπ - Η... Βαλερέγκα φέρνει άμεσα τον Κάργα

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η Βαλερέγκα συνεχίζει το «καψώνι» στον Ιβάν Νέσμπεργκ με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει την απόκτηση του Κάργκα, την ώρα που «κλείδωσε» η παραμονή του Στέφαν Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με Νορβηγία περιμένοντας τα νεότερα από την προσπάθεια απεμπλοκής του Ιβάν Νέσμπεργκ από τη Βαλερέγκα, όμως δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Νορβηγικής ομάδας έγραψε άλλη μια συμμετοχή, αυτή τη φορά σε αγώνα κυπέλλου, γεγονός που δείχνει πως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να του κάνουν τη χάρη και να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, στα τέλη Ιουλίου. Το αν αυτό αλλάξει είναι άγνωστο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτό, με τους «ασπρόμαυρους» να επισπεύδουν τη μεταγραφή του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος το μίνι σήριαλ Σβαμπ, με παραμονή του Αυστριακού

ΠΑΟΚ και Στέφαν Σβαμπ έφτασαν σε συμφωνία, κάτι που είχε αρχίσει να διαφαίνεται το τελευταίο 24ωρό. Οι δυο πλευρές έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, και ο Αυστριακός συμφώνησε να παραμείνει για άλλα δυο χρόνια. Την Πέμπτη μάλιστα αναμένεται να δώσει το παρών και στην προπόνηση, με την επισημοποίηση της νέας συμφωνίας να μην αργεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σβαμπ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για Αυστρία όμως η επίτευξη της συμφωνίας τον έκανε να ακυρώσει το ταξίδι του για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News