ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο το... χιόνι απέναντι στη Μαρσέιγ!

ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο το… χιόνι απέναντι στη Μαρσέιγ! Πως επηρεάζει ο καιρός την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Conference League

Ο ΠΑΟΚ ανέβαλλε την αναμέτρηση ανάμεσα στους αγώνες της Μαρσέιγ, και οι Γάλλοι… έχασαν μια μέρα ξεκούρασης

Η Μαρσέιγ είχε υπολογίσει να έχει μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω από ότι ο ΠΑΟΚ, πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, και σε αυτό είχε σύμμαχο τη Γαλλική Ομοσπονδία, η οποία και όρισε τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν για το Σάββατο (2/4). Όλα καλά μέχρι εδώ. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη της Νιοανατολικής Γαλλίας, μόνο… ανοιξιάτικες δεν είναι. Η πυκνή χιονόπτωση των τελευταίων ωρών έφερε την μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή (3/4). Τα πρώτα ρεπορτάζ που έρχονται από τη Γαλλία αναφέρουν πως αυτό δεν άρεσε καθόλου τον Χόρχε Σαμπάολι και αυτό κυρίως διότι κάνει άνω – κάτω τον προγραμματισμό του!

Η Μαρσέιγ θα παίξει σε δύσκολο τερέν

Η Μαρσέιγ έχει ως μεγάλο της φετινό στόχο την δεύτερη θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, και το ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν είναι ένας από τα σημαντικά παιχνίδια για τους Μασσαλούς. Για κάθε ομάδα που ακολουθεί αγωνιστική εβδομάδα, η αλλαγή μέρας αγώνα την ώρα που όλες οι προπονήσεις γίνονται με γνώμονα την ημέρα κορύφωσης, που ήταν το Σάββατο, είναι ένα πρόβλημα, πόσο δε μάλλον όταν εμφανίζεται την τελευταία στιγμή. Όλα αυτά, τη στιγμή που η αναμέτρηση θα γίνει σε τερέν που θα δε θα είναι και το καλύτερο δυνατό λόγω του χιονιού. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News