ΠΑΟΚ: Η ανατροπή με Πασχαλάκη που δεν έγινε ποτέ

ΠΑΟΚ Ο Ιβάν Σαββίδης τηλεφώνησε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Φερνάντο Βαρέλα, ρίχνοντας την αυλαία της παρουσίας του στον «Δικέφαλο του Βορρά»

Ο Ιβάν Σαββίδης τηλεφώνησε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Φερνάντο Βαρέλα, ρίχνοντας την αυλαία της παρουσίας του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι «εξωαγωνιστικοί» τίτλοι του τέλους της παρουσίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας (23/5) όταν ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους με αφορμή τη λήξη των συμβολαίων τους. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλησε να τους ευχαριστήσει προσωπικά για όσα όσα κατάφεραν στη διάρκεια της θητείας τους.

Κάποιοι πίστευαν σε ανατροπή με Πασχαλάκη

Μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ρωτήθηκε επίμονα για το τι θα έκανε αν ο Ιβάν Σαββίδης του τηλεφωνούσε και του έλεγε να παραμείνει στην ομάδα. Η πρώτη αντίδραση του Έλληνα τερματοφύλακα ήταν το «ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;». Κάποιοι πίστευαν πως έστω και στο παρά ένα θα υπήρξε έστω προσπάθεια ανατροπής των δεδομένων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πέρασε την πόρτα της εξόδου.

Η κατάσταση με τον Βαρέλα ήταν ξεκάθαρη

Στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, δεν υπήρχε σενάριο ανατροπής. Άλλωστε η ανατροπή είχε γίνει πριν από δυο μήνες, όταν ο Αφρικανός αμυντικός έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο την επιστροφή του Βαρέλα στην ενεργό δράση, καθώς είχε βρεθεί στην εξέδρα με εντολή του μεγαλομετόχου μετά τα όσα είχαν συμβεί στις συζητήσεις που αφορούσαν την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του γιου του, Γκουστάβο, που κατέληξε στη Μπενφίκα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News