ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωση του Sportday.gr - Η «Populous» επικεφαλής εταιρία κατασκευής της Νέας Τούμπας!

ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωση του Sportday.gr – Η «Populous» επικεφαλής εταιρία κατασκευής της Νέας Τούμπας! | Γήπεδο

Η εταιρία «Populous» αναλαμβάνει τη μελέτη κατασκευής της Νέας Τούμπας, γεγονός που επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportday.gr, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας.

Η κατασκευαστική εταιρία «Populous», μια εταιρία – κολοσός στο χώρο της σχεδιάσης και της κατασκευής γηπέδων, είναι αυτή που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Το Sportday.gr μετέφερε αποκλειστικά την είδηση πριν από λίγες ημέρες η οποία πλέον έχει επιβεβαιωθεί. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμλενεται να προχωρήσει σε επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας με την «Populous», αλλά και με τις υπόλοιπες εταιρίες που θα συνδράμουν στην υλοποίηση σχεδίασης και κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Τα σχέδια της Νέας Τούμπας και η «Populous»

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εδώ και χρόνια προαναγγείλει πως θέλει ναεισακουστεί η γνώμη των φίλων του ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα. Τι σημαίνει αυτό; Το πλέον πιθανό σενάριο είναι πως η «Populous» θα παρουσίασει μια σειρά αρχικών σχεδίων τα οποία θα τεθούν σε ψηφοφορία στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά». Ένα ακόμα θέμα που συζητιέται από την πρώτη στιγμή, δεν είναι άλλο από τη χωρητικότητα της Νέας Τούμπας. Πρόκειται για ένα θέμα που δεν θα τεθεί σε ψηφοφορία, αλλά αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μετά από τις συζητήσεις που έχουν γίνει με την εταιρία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News