ΠΑΟΚ Β - Θεσπρωτός 0-0: Ένας πολύτιμος βαθμός για τους Ηπειρώτες

ΠΑΟΚ Β και Θεσπρωτός έμειναν στο 0-0, με τον Δικέφαλο να έχει τις ευκαιρίες αλλά να μη φτάνει στο γκολ

ΠΑΟΚ Β και Θεσπρωτός έμειναν στο 0-0, με τον Δικέφαλο να έχει τις ευκαιρίες αλλά να μη φτάνει στο γκολ.

ΠΑΟΚ Β καιο Θεσπρωτός έμειναν στο 0-0, μετά από μια αναμέτρηση στην οποία ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες αλλά ο Θεσπρωτός βρήκε τον τρόπο να πάρει έναν ακόμα βαθμό στον δρόμο για την παραμονή του. Μετά από ένα 20λεπτο στο οποίο καταγράφηκε μόλις μια τελική προσπάθεια από τις δυο ομάδες, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Κίναλη και να απειλήσει τον Θεσπρωτό. Στο 27’ ο Χατζηστραβός βρήκε με κάθετη τον Κούτσια, με τον φορ του ΠΑΟΚ να κάνει ένα νωθρό πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα ο Γκάντσιε να κόψει πριν τη γραμμή της εστίας. Στο 33′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία του Θεσπρωτού. Ο Βασιλάκης βγήκε απέναντι από τον Μπαλωμένο, από τα αριστερά αλλά το πλασέ του ήταν κακό, με τον Αποστολόπουλο να διώχνει. Στο 36’ καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Τζίμα να κατεβάζει τη μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής να προσπαθεί να πλασάρει, με τον κίπερ του Θεσπρωτού να διώχνει σε κόρνερ. Στο 43’ ο Δικέφαλος απείλησε εκ νέου, με τον Καλουτσικίδη να γεμίζει, τον Κούτσια να πιάνει σουτ στην κίνηση και τον Κίναλη να αποκρούει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ στα πρώτα λεπτά, με τους Τζίμα, Χατζηστραβό και Κούτσια να βγαίνουν σε αντεπίθεση αλλά να μην καταφέρνουν να τελειώσουν σωστά τη φάση. Στο 67’ ο Θεσπρωτός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαραντίνη να πιάνει γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Όσο το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, ο Θεσπρωτός έδειχνε πιο συγκεντρωμένος και πιο αποφασισμένος να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που τελικά κατάφερε.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος (80’Τσοπούρογλου), Γρόσδης (62′ Γιαξής), Σαλαμολύρας, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός (80′ Γαϊτανίδης), Κούτσιας (66′ Γκορντεζιάνι), Τζήμας (66′ Κουλούρης).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλη, Βαλέντε, Ντ’ ΑΣλέσιο, Βασιλάκης, Γκάντσιε, Λίγκας (80′ Ζιώγας), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (80′ Βαταμίδης), Σαραντίδης (83′ Μαρτίνεζ), Πατσέκο (65′ Ρομέρο), Γεωργούσης (65′ Μπονίλα).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News