ΠΑΟΚ Β - Ηρακλής 0-0: Ισοπαλία με νεύρα, αψιμαχίες και ελάχιστες φάσεις

ΠΑΟΚ Β- Ηρακλής Μονομαχίες, αψιμαχίες, φωνές και ελάχιστο θέαμα στο ισόπαλο χωρίς γκολ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Μονομαχίες, αψιμαχίες, φωνές και ελάχιστο θέαμα στο ισόπαλο χωρίς γκολ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β και Ηρακλή

Ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Ταλιχμανίδη να έχει απαντήσεις στις τελικές προσπάθειες του Ναπολιτάνο στο 3’ και του Τόμας στο 4’. Ο ΠΑΟΚ κατέγραψε την πρώτη του επιθετική προσπάθεια με μια κεφαλιά του Μανιωλιούδη μετά από κόρνερ, την οποία μπλόκαρε ο Παλαβράκλης. Ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να παίζει για πρώτη φορά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στο 34’ ο Ναπολιτάνο, σε αντεπίθεση, καθυστέρησε να ενεργήσει και έδωσε το δικαίωμα τον Ουεντραόγκο να προλάβει να σηκωθεί (είχε γλιστρήσει και είχε πέσει ενώ ένα πίσω βήματα) και να κάνει την προβολή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κάκκος έκανε κοντινή κεφαλιά με τον Ταλιχμανίδη να μπλοκάρει. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πάμπλο Γκαρσία να προχωρά σε τρεις αλλαγές προσώπων και σε αλλαγή συστήματος, καθώς «γύρισε» σε τετράδα στην άμυνα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε, καθώς ο Δικέφαλος πατούσε πλέον καλύτερα στη μεσαία γραμμή. Οι αξιόλογες φάσεις που έγιναν μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες, σε αντίθεση με τις μονομαχίες, τα αψιμαχίες, τις φωνές και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνήθως συνθέτουν ένα τοπικό ντέρμπι. 

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (46’ Γιαξής), Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (79’ Γκορντεζιάνι), Φασίδης (46’ Κούτσιας), Τάχατος, Τζίμας (78’ Σμυρλής), Πανίδης (46’ Τσαούσης) . 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Παπαστεργιανός, Κωστούλας, Πατράλης (75’ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (88’ Παπαδόπουλος), Τόσκα, Τόμας, Κάκκος, Μπαστακός (61’ Άλεξιτς).  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News