ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Ο Χόρχε Σαμπάολι στέλνει τον βοηθό του στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Ο Χόρχε Σαμπάολι στέλνει τον βοηθό του στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς για τα προημιτελικά του Conference League

Ο Χόρχε Σαμπάολι, που θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες της Τούμπας το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ λόγω τιμωρίας, θα απουσιάσει και από τη συνέντευξηΤύπου την παραμονή της αναμέτρησης.

Ο Χόρχε Σαμπάολι είναι στη λίστα των τιμωρημένων της Μαρσέιγ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, καθώς είδε για δεύτερη φορά φέτος κίτρινη κάρτα σε αναμέτρηση του Conference League. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι από τα… ήσυχα παιδιά και τη θέση του, στην άκρη του πάγκου, θα πάρει ο βοηθός του Χόρχε Ντέσιο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν Γάλλοι δημοσιογράφοι, ο Σαμπάολι επέλεξε να απουσάσει και από την συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση, καθώς σε αυτή θα δώσουν το παρών ο Ντέσιο, και δίπλα του θα βρεθεί ο Στιβ Μανταντά, η «σημαία» της σύγχρονης ιστορίας της Μαρσέιγ.

Η κάρτα που έστειλε τον Σαμπάολι στις εξέδρες στην Τούμπα

Ο Χόρχε Σαμπάολι είχε δει κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση του «Βελοντρόμ» στο 84′. Ο Αργεντινός είχε ανοίξει έντο διάλογο με τον 4ο διαιτητή και δεν έλεγε να σταματήσει. Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα τον διαιτητή Σίμον Μαρτσίνιακ, που περίμενε την αναμέτρηση να διακοπεί για να του δείξει την κίτρινη κάρτα καθώς έχει ενημερωθεί από τον 4ο για το «σόου» του Σαμπάολι, ο οποίος αμέσως μετά την κίτρινη κάρτα, συνεχίζει να διαμαρτύρεται και φυσικά τα βάζει με τον 4ο που έκανε την υπόδειξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Οι ιστορίες – αμαρτίες του διαιτητή της ρεβάνς, Ντάνι Μακέλι 

Η έκρηξη του Σαμπάολι με τη λήξη του Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Η… παράσταση του Χόρχε Σαμπάολι δεν τελείωσε εκεί. Ο Αργεντινός, με τη λήξη της αναμέτρησης, πετάχτηκε σαν ελατήριο και βρέθηκε μπροστά στον 4ο διαιτητή, για να συνεχίζει την κουβέντα που είχε ανοίξει, και είχε κορυφωθεί στο 84′ όταν και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι και τη λήξη, είχε προστεθεί και η αποβολή του Ζέρσον, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο οποίος θα απουσίαζε από τον αγώνα της Τούμπας ακόμα και αν δεν είχε αποβληθεί, καθώς με την πρώτη κίτρινη κάρτα έφτασε στο όριο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News