Μαρσέιγ: Η «Equipe» αισιοδοξεί πως ο Μίλικ θα προλάβει τα ματς με ΠΑΟΚ

Η αναφορά της « Equipe» στον Αρκάντιους Μίλικ και τις αναμετρήσεις της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ

Η αναφορά της «Equipe» στον Αρκάντιους Μίλικ και τις αναμετρήσεις της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Σκωτία βρίσκεται στο επίκεντρο του Γαλλικού Τύπου καθώς ο Πολωνός φορ είναι το «βαρύ πυροβολικό» της Μαρσέιγ, που οδηγεί την κούρσα για τη μάχη της δεύτερης θέσης στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Η εφημερίδα «Equipe» με δημοσίευμά της αλλάζει τα δεδομένα της πρώτης εκτίμησης της ομοσπονδίας της Πολωνίας αναφορικα με το διάστημα απουσίας του Μίλικ, γεγονός που αφορά και τον ΠΑΟΚ. «Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον μυϊκό τραυματισμό στον Δικέφαλο του Μίλικ.

Ο τραυματισμός αυτός δεν του επιτρέπει να παίξει κόντρα στη Σουηδία. Ο παίκτης θα μείνει στο προπονητικό κέντρο και θα κάνει θεραπείες και αποκατάσταση. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες» ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής (25/3) η Πολωνική ομοσπονδία, κάτι που σήμαινε πως ο Μίλικ θα απουσίαζε από την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ στη Γάλλια, που έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου.

Η «Equipe» παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο Μίλικ θα μείνει εκτός για 10 μέρες, γεγονός που τον κάνει να προλαβαίνει, έστω και οριακά, την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News