Κυριάκος Μητσοτάκης για γήπεδο ΠΑΟΚ: «Είμαστε σίγουροι ότι τώρα πια η διοίκηση θα ανταποκριθεί...»

Κυριάκος Μητσοτάκης για γήπεδο ΠΑΟΚ: «Είμαστε σίγουροι ότι τώρα πια η διοίκηση θα ανταποκριθεί…», γήπεδο, Τούμπα.

Η σημερινή Σύνοδος Κορυφής, στο πλαίσιο της Διαδικασίας για τη Συνεργασία στη Νοτιανατολική Ευρώπη (SEECP) είναι η επανεκκίνηση, με πιο εντατικούς ρυθμούς, της προσπάθειας να «αγκυροβολήσουν» οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων στο ασφαλές λιμάνι της Ευρώπης, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης FM100 και σημείωσε πως «η Ελλάδα επανέρχεται δυναμικά στη νοτιοανατολική Ευρώπη».

Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Έχουμε τώρα στα χέρια μας το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της νέας Τούμπας.

Από εδώ και στο εξής -και σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- έχουμε τη δυνατότητα πια να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα, να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διεργασίες. Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει. Είμαι προσωπικά πολύ ικανοποιημένος για αυτήν την εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν να μπορούμε να έχουμε σύγχρονες υποδομές και ο ΠΑΟΚ είναι μία τόσο μεγάλη ομάδα, μία τόσο ιστορική ομάδα, που αξίζει να έχει το καλύτερο δυνατό γήπεδο και αυτή η δυνατότητα πια δίνεται μέσα από το Προεδρικό Διάταγμα».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι οι εκλογές φτάνουν στο τέλος της τετραετίας και σε ερώτηση εάν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, θα είναι προεκλογική απάντησε πως θα είναι προεκλογική με την έννοια ότι θα είναι η τελευταία πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News