PODCAST: Μπάρτσα ή Σέριφ; Ποια είναι καλύτερη κλήρωση για τον Ολυμπιακό;

Νίκος Ζέρβας και Αλέξανδρος Σόμογλου… επιλέγουν αντιπάλους για την κλήρωση των play off του Europa League και συζητούν για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στο ΣΕΦ μετά την ήττα της ομάδας μπάσκετ στο Βελιγράδι

Δεν ήταν και το… καλύτερο βράδυ, αυτό της Πέμπτης, για τα ερυθρόλευκα χρώματα, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού είδαν τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ να γνωρίζουν αμφότερες την ήττα από θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους, σε δύο αναμετρήσεις όμως που εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι δεν θα ήταν εύκολες. 
Όχι ότι οι παίκτες Μαρτίνς και Μπαρτζώκα υπέστησαν κάποια ουσιαστική οδυνηρή ζημιά από Αντβέρπ και Ερυθρό Αστέρα. Στο μεν Βέλγιο οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν ότι δεν κράταγαν την τύχη της πρώτης θέσης στα χέρια τους (κάτι που αποδείχτηκε από τη… μη ήττα της Άιντραχτ στην Κωνσταντινούπολη), στο δε Βελιγράδι οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με το μαξιλαράκι ασφαλείας που τους προσέφεραν τα δύο διαδοχικά διπλά σε Μιλάνο και Καζάν. 
Άλλωστε, με τη χρονιά να τρέχει σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχουν την πολυτέλεια να μένουν για μεγάλο διάστημα ούτε σε νίκες, ούτε σε ήττες. 
Το μυαλό στου Ρέντη ταξιδεύει ήδη στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, ενώ στο ΣΕΦ ετοιμάζονται να υποδεχτούν Μπάγερν και Βιλερμπάν μέσα σε 48 ώρες γνωρίζοντας ότι δύο ακόμη εντός έδρας νίκες θα τους… εκοτοξεύσουν στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. 
Με την επικαιρότητα να τρέχει σε όλα τα μέτωπα, το “Red Machine” είναι πάλι εδώ με Αλέξανδρο Σόμογλου και Νίκο Ζέρβα να συζητούν για όλα τα θέματα της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Ακούστε το νέο επεισόδιο: 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News