Πέδρο Μαρτίνς: «Υπάρχει συσσωρευμένη κούραση δύο χρόνων»

Ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητα να μπει στο γκρουπ των ισχυρών του Champions League, για τα προκριματικά του καλοκαιριού, και ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το σενάριο αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στη NOVA ενόψει του ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ρωτήθηκε για το σενάριο να βρεθεί η ομάδα του Πειραιά στο γκρουπ των ισχυρών σε όλη τη φάση των προκριματικών του καλοκαιριού.

Αρχικά για το ματς στα Γιάννενα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε:

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Όποτε παίζουμε στα Γιάννενα είναι παραδοσιακά από τα δύσκολα ματς της χρονιάς. Είμαστε στα πλέι οφ όπου βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτήν τη φάση. Όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στα παιχνίδια τους και όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Τόσο το δικό μας ματς, όσο όμως και του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού με της ΑΕΚ θα είναι ενδιαφέροντα και ματς ισορροπημένα».

Παράλληλα ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Ο Γιουσέφ είναι ένας επιθετικός και οι επιθετικοί παίρνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από τα γκολ. Τελευταία είναι καλά και το δείχνει, είναι ένας χρήσιμος παίκτης για την ομάδα και πάντα βοηθάει την ομάδα για να σκοράρει».

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν είναι κάτι σίγουρο, αλλά…»

Σε ερώτηση για την πιθανότητα να μπει ο Ολυμπιακός στο γκρουπ των ισχυρών των προκριματικών του καλοκαιριού, απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Θα προτιμούσα να μιλήσω για αυτό όταν θα είναι κάτι σίγουρο και δεδομένο, παρά τώρα που είναι μία πιθανότητα. Προφανώς και θα το θέλαμε αυτό, γιατί εδώ και δύο χρόνια ήταν σκληρό για τους παίκτες, γιατί θέλουμε όλοι να κερδίσουμε 15 ημέρες ξεκούρασης, όχι μόνο για τη φυσική κατάσταση αλλά και για τη ψυχολογική κατάσταση των παικτών και των οικογενειών τους.

Θα είναι αρκετά σημαντικό να ξεπεράσουμε έναν ευρωπαϊκό γύρο και να έχουμε κάποιες ημέρες παραπάνω για διακοπές ό,τι δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά είναι επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές και ό,τι συμβεί θα πρέπει να ακολουθήσουν, όμως είναι φανερή η κούραση που έχει συσσωρευτεί αυτά τα δύο χρόνια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News