Πέδρο Μαρτίνς: «Κουράγιο στο λαό της Ουκρανίας - Έπρεπε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο»

Δε δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ να πάρει τη νίκη με 2-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα όμως ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στον αγώνα.

Αρχικά για τον αγώνα σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ποιότητα. Παιχνίδι ολοκληρωμένο με πολλές ευκαιρίες. Το μόνο κακό είναι αυτό ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας που έκανε ποιοτικό παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, απάντησε: «Απ’ όλους είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο από τον Γιουσέφ. Είναι ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο, ποιοτικό, με κυριαρχία και με έλεγχο του αγώνα. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να τους συγχαρώ όλους για την προσπάθεια τους».

Πέδρο Μαρτίνς: «Μας αρέσει η ωριμότητα του Κίτσου»

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Κίτσο: «Είναι ένας παίκτης που παίρνει ευκαιρίες και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να παίρνει εμπειρία. Έχει εξελιχθεί πολύ και έχει ακόμα περιθώρια εξέλιξης. Μας αρέσει πολύ το επίπεδο ωριμότητας που έχει. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο παιχνίδι για εμάς με επιπλέον πίεση μετά τον αποκλεισμό μας την Πέμπτη. Μου άρεσε ο τρόπος που το διαχειρίστηκε».

Επίσης έκανε και το σχόλιό του για τον πόλεμο που έχει η Ουκρανία, λέγοντας ο Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι πολύ λυπηρό ότι μετά την πανδημία συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στην ανθρωπότητα. Είμαι πολύ ανήσυχος. Το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο στον λαό της Ουκρανίας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News