ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Επιθετικά ήταν κακή η εικόνα μας - Είμαστε σε δύσκολη στιγμή»

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος για την εικόνα της ομάδας του στη Λεωφόρο

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε αρκετά στην επιθετική εικόνα των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός είχε μόλις μία τελική ευκαιρία στον αγώνα δείχνοντας την κακή εικόνα του στο κομμάτι της δημιουργίας. Σε αυτό στάθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ:

«Από το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος, ήμασταν καλοί στην άμυνα όμως επιθετικά ήταν κακή η εικόνα μας με μία φτωχή παραγωγικότητα».

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, σχολίασε: «Είμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περιόδου. Αμυντικά και τακτικά τα πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά ήμασταν αρκετά κακοί».

Ερωτηθείς για το δεύτερο σερί 0-0 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, απάντησε:

«Στο ματς της Ριζούπολης είχαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ, αλλά απόψε δε συνέβη το ίδιο. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση. Μόνο μέσα από τη δουλειά θα έρθει το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το σύστημα που επέτρεψε να παρατάξει την ομάδα του Πειραιά, τόνισε ο Πορτογάλος κόουτς: ««Νομίζω ότι οφείλεται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, ενώ είχαμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη. Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς μας. Το παιχνίδι δεν είχε να κάνει με το σύστημα που αποφασίσαμε να παρατάξουμε την ομάδα, αλλά με την παραγωγικότητα που δεν είχαμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News