ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Πάγωσαν» όλοι στο Αγρίνιο, οι γιατροί των δύο ομάδων στην εξέδρα για να σώσουν φίλαθλο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξε διακοπή στον αγώνα με τους γιατρούς των ομάδων να κατευθύνονται στην κερκίδα

Διακοπή υπήρξε στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, καθώς οι φωνές των φιλάθλων από την κερκίδα έκαναν τον Κουτσιαύτη να σταματήσει το ματς!

Οι φωνές είχαν να κάνουν για να μεταφερθούν αμέσως οι γιατροί των ομάδων στην κερκίδα, καθώς ένας φίλαθλος είχε χάσει τις αισθήσεις του. 

Αμέσως οι γιατροί των δύο ομάδων έτρεξαν στην απέναντι πλευρά των πάγκων, όπου είχε λιποθυμήσει ο φίλαθλος του Παναιτωλικού. Ανταποκρίθηκαν άμεσα οι γιατροί, ενώ ο Κουτσιαύτης είχε σταματήσει το παιχνίδι.  

Ευτυχώς, όλα καλά

Λίγα λεπτά μετά από τη στιγμή που οι γιατροί έφυγαν στην κερκίδα του γηπέδου στο Αγρίνιο, υπήρξε και η ενημέρωση από πλευράς γηπεδούχων.  

Ευτυχώς ο φίλαθλος είναι καλά στην υγεία του και ανέκτησε τις αισθήσεις του, καθώς απλώς ζαλίστηκε εκείνη τη στιγμή και λίγο αργότερα συνήλθε.  

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είπαν «ευχαριστώ» στον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, ο οποίος έτρεξε πρώτος στο σημείο μαζί με τον συνεργάτη του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News