ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζαγαρίτης και Μπανγκουρά στην ευθεία για τα αριστερά

Οι δύο παίκτες που φαίνεται να μπαίνουν στην τελική μεταγραφική ευθεία.

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να… ντρίμπλαρε πολύ ωραία σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη Nova όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά λέγοντας ότι δεν ψάχνει κάτι η ομάδα του στην αγορά και πως ο Ολυμπιακός θα… απαντήσει (δηλαδή θα πάρει παίκτη) μόνο εφόσον πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός είπε όλη την αλήθεια. Λογικό είναι να θέλει, εν μέσω αγώνων και μάλιστα σε μια περίοδο που λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα αλλά και λόγω covid-19 να μην… ανακατέψει την ομάδα και «ψαλιδίσει» και την ψυχολογία παικτών όπως ο Μίχαλ Καρμπόβνικ για παράδειγμα στον οποίο στηρίχθηκε με τον Απόλλωνα.

Η απόκτηση αριστερού μπακ παραμένει μια μεταγραφική υπόθεση ανοιχτή για τους πρωταθλητές που θέλουν να βρεθεί ένας παίκτης που θα δίνει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και παράλληλα θα έχει προοπτική ώστε κάποια στιγμή να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη φανέλα βασικού. Στο sportday.gr έχετε διαβάσει τους τέσσερις βασικούς υποψήφιους. Φαίνεται πως στην τελική ευθεία, πια, μπαίνουν δύο παίκτες. Ο Βασίλης Ζαγαρίτης (φώτο) και ο Άλεξ Μπανγκουρά.

Η μετακόμιση στην Πάρμα

Ο πρώτος μετακόμισε πριν από ακριβώς ένα χρόνο στην Ιταλία και την Πάρμα. Ωστόσο ο 21χρονος Έλληνας δεν έχει καταφέρει να μονιμοποιηθεί (σ.σ.: έχει μόλις 5 συμμετοχές ως αλλαγή από πέρυσι τον Γενάρη που βρίσκεται στην Πάρμα) και ψάχνει ένα νέο περιβάλλον που θα αισθανθεί σημαντικός. Άρεσε από παλιά στον Ολυμπιακό, είναι νεαρός και εξελίξιμος, είναι και Έλληνας και γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Δεν θα είναι και η πιο εύκολη περίπτωση

Ο δεύτερος έχει κάνει… κλικ στο τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών αφού εντυπωσιάζει πραγματικά ως παίκτης κι αυτό βεβαίως είναι και αρνητικό αφού δεν θα είναι και η πιο εύκολη περίπτωση. Ο Μπανγκουρά που κλείνει τα 23 σε λίγες μέρες δείχνει πιο έτοιμος για να βάλει… δύσκολα και στον Ρέαμπτσιουκ. Αγωνίζεται στην ολλανδική Καμπούουρ στην οποία είναι βασικότατος (18 συμμετοχές και 3 γκολ ως τώρα φέτος, έχασε μόνο ένα ματς λόγω κάρτας). Έχει ρίζες από τη Σιέρα Λεόνε και ολλανδικό διαβατήριο. Στη λίστα είναι, αλλά έχουν υποχωρήσει και η Ελ Καρουανί (Ναϊμέγκεν) και Αζαρόβι (Ντιναμό Μπατούμι).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News