ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τριάδα Ελλήνων στα στόπερ και Βαλμπουενά, σκέφτεται ο Μαρτίνς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύστημα με τρεις στην άμυνα έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League.

Ματς για το οποίο ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε κάποια απ’ αυτά που σκέφτεται στην προπόνηση της Παρασκευής, αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θέλει να παρατάξει.

Υπολογίζει αρκετά ο Πορτογάλος τεχνικός τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό είναι κάτι που το έχει πει και στους παίκτες του, να είναι συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουν τον αντίπαλό τους να κάνει το παιχνίδι του.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αυτό που σκέφτεται είναι να παρατάξει και πάλι την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα. Κάτι το οποίο έκανε τόσο στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.

Ο Βαλμπουενά διεκδικεί θέση είτε με τρεις, είτε σε 4-2-3-1

Βέβαια οι εμφανίσεις του Μπα δεν άρεσαν και τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς, οπότε σε περίπτωση τριάδας δεν είναι απόλυτο ότι θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ο Πορτογάλος με τον Μπαγκαλιάνη ή τον Αβραάμ στο αρχικό του σχήμα.

Από εκεί και πέρα όμως το γεγονός ότι έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής τριάδα, δε σημαίνει ότι είναι και σίγουρο το σύστημα αυτό.

Αυτό όμως το οποίο φαίνεται είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει αρκετά τον Ματιέ Βαλμπουενά για την ενδεκάδα. Ο Γάλλος διεκδικεί θέση είτε με τρεις στην άμυνα, είτε στη διάταξη 4-2-3-1 και να βρεθεί πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News