Ολυμπιακός: Το unfair στον Τικίνιο

Αν υπήρχε ένας παίκτης του Ολυμπιακού που πάλεψε πραγματικά κόντρα στην Αταλάντα στη ρεβάνς του UEFA Europa League και μπορεί να μπει στη λίστα των διακριθέντων αυτός δεν είναι άλλος από τον Τικίνιο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος έφαγε πολύ -ποδοσφαιρικό- ξύλο αφού ήταν ξεκάθαρο, μετά τη γκολάρα στο Μπέργκαμο, πως ο Γκασπερίνι θέλησε η άμυνά του να μην τον χάσει από τα μάτια της. Γι’ αυτό και (κυρίως αλλά όχι μόνο) ο Ντεμιράλ τον κυνηγούσε παντού, έφτανε ακόμα και στο κέντρο του γηπέδου για να τον μαρκάρει καθαρά ή με πόδια και χέρια κάνοντας σκληρά φάουλ.

Αν η μπάλα έφτανε στην περιοχή, ήξερε τι να κάνει… 

Γι’ αυτό λοιπόν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν λίγο unfair προς τον Τικίνιο που έκανε τέτοια προσπάθεια και δεν άκουσε την κερκίδα να φωνάζει το όνομά του αλλά αντιθέτως του Ελ Αραμπί. Το τελευταιό πρόβλημα του Ολυμπιακού στο ματς ήταν ο φορ.

Αν η μπάλα έφτανε στην περιοχή στον Βραζιλιάνο με τις σωστές προϋποθέσεις θα ήξερε τι να την κάνει όπως έχει αποδείξει στη σπουδαία καριέρα του. Το κακό ήταν ότι δεν έφτασε αφού οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ώστε να προσπαθήσει να τις αξιοποιήσει ο Τικίνιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει εξ ‘ολοκλήρου την αύξηση (10 εκατ.ευρώ) του μετοχικού κεφαλαίου.

Μαρτίνς: Σκληρή βραδιά, να αντιδράσουμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News