Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα του Ανιγκό πριν τις αποφάσεις

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στα τμήματα υποδομής του τον Ζοζέ Ανιγκό.

Ο Γάλλος προπονητής είναι καθημερινά, πλέον, από τον Ιανουάριο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έχει τη γενική εποπτεία της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας. Παρακολουθεί τα πάντα, βλέπει τον τρόπο λειτουργίας και έχει το «ΟΚ» για να προχωρήσει σε πράξεις.

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Εκεί όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια ως μέλος του Ολυμπιακού, πλέον, ήταν στο Final 4 του Αγρινίου για τη Super League των Κ15. Ήταν στην κερκίδα του γηπέδου του Παναιτωλικού και παρακολούθησε τους μικρούς, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ Κ15.

Επί της ουσίας αυτή ήταν και η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε μία μεγάλη διοργάνωση, εκπροσώποντας τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι για την ένταξή του στην ομάδα του Πειραιά.

Το καλοκαίρι των αποφάσεων

Αυτή τη στιγμή ο Ζοζέ Ανιγκό επιβλέπει τα πάντα στο Ρέντη και επί της ουσίας βλέπει τον τρόπο που λειτουργεί η ακαδημία των «ερυθρόλευκων» χωρίς να έχει πάρει αποφάσεις.

Κάτι το οποίο θα το κάνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Τότε είναι που θα μπει πιο ενεργός στην ακαδημία και θα προσπαθήσει να περάσει στα τμήματα υποδομής τη δική του φιλοσοφία στη λειτουργία της ομάδας του Πειραιά.

Αντιθέτως, έχει αρχίσει να κάνει ορισμένες επαφές με νεαρούς ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους μικρούς να «μπαίνουν» στην ακαδημία από το καλοκαίρι…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News