Ολυμπιακός: Το ναι και το όχι του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός περιμένει, από μέρα σε μέρα, ή και από ώρα σε ώρα, την οριστική απάντηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην πρόταση που του έχει κάνει για ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια. Έχουν ακουστεί και γραφτεί διάφορα για το περιεχόμενο της πρότασης των πρωταθλητών της Super League.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πρόταση που αφενός αναγνωρίζει την αξία και την προσφορά του και πιστοποιεί ότι ο πρωταθλητής εξακολουθεί να ποντάρει πάνω του. Για παίκτη 35,5 ετών η λογική πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το όποιο συναίσθημα κι αυτό δεν χωράει συζήτηση ή αμφιβολία. Προτείνοντας συμβόλαιο δύο ετών στον παίκτη ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει και ένα ρίσκο, να ποντάρει σε ποδοσφαιριστή μέχρι τα 37,7 χρόνια του… Δεν θα είναι και λίγα… 

O Ολυμπιακός προετοιμάζεται, η μπάλα ξανά στα… πόδια του Ελ Αραμπί

Όπως και να ‘χει, η μπάλα είναι για μία ακόμα φορά, όπως συμβαίνει διαρκώς στην καριέρα του εξάλλου, στα πόδια του Μαροκινού. Θα… σκοράρει ανανεώνοντας με τους Πειραιώτες ή θα ζητήσει κάτι καλύτερο οικονομικά σε πιο «ιδιαίτερο» πρωτάθλημα (όπως π.χ. του Κατάρ ή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) στέλνοντας τη μπάλα σε άλλο… γήπεδο; Θα δείξει.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για όλα. Και για το ενδεχόμενο που πει ναι και μείνει ο Ελ Αραμπί, κατάσταση που θα είναι σαφώς πιο εύκολη. Αλλά και για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μαροκινός. Σε πρώτη φάση οι Τικίνιο και Χασάν θα κληθούν να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμα ικανό γκολτζή, τύπου Ζαχάβι (εφόσον φαίνεται πως ο ίδιος ο Ισραηλινός δείχνει διατεθειμένος να πάει αλλού).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δρόμος του Ολυμπιακού από τα προκριματικά ως τους ομίλους

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News