Ολυμπιακός: Γιατί το φλερτ με Ντε Σάνκτις δεν κατέληξε σε γάμο

Ολυμπιακός: Ολυμπιακός: Γιατί το φλερτ με Ντε Σάνκτις που πήγε Σαλερνιτάνα δεν κατέληξε σε γάμο

Ο Ολυμπιακός παραδέχθηκε ότι τον έφερε στην Ελλάδα (ουδέποτε είπε ότι συμφώνησαν), μίλησε μαζί του και οι εντυπώσεις ήταν θετικές, ωστόσο κατά πως φαίνεται και οι πρωταθλητές και ο Μόργκαν ντε Σάνκτις έψαχναν και κάτι διαφορετικό με συνέπεια το φλερτ να μην καταλήξει σε γάμο και ο Ιταλός να ανακοινωθεί από τη Σαλερνιτάνα. 

«Η Σαλερνιτάνα ανακοινώνει πως έφτασε σε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Η επιλογή αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου πρότζεκτ στο όνομα της καινοτομίας και μίας νέας δυναμικής για την περαιτέρω καλύτερη αντίληψη του κόσμου του ποδοσφαίρου», ανέφερε η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας για τον 45χρονο Ντε Σάνκτις. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός ήταν λίγο επίμονος στο να έχει λόγο στα πάντα και να αποφασίζει για τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι που ξεπερνούσε την αρχική σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που προφανώς και δεν ήταν δυνατό να δώσουν εν… λευκό τον έλεγχο σε κάποιον που τώρα ερχόταν στην ομάδα, όσο ικανός κι είναι. Κάπως έτσι ο Ντε Σάνκτις στράφηκε στο plan b του ενώ οι Πειραιώτες συνεχίζουν να μιλούν με άλλους που θα πληρούν τις προϋποθέσεις.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News