Ολυμπιακός: Τι αλήθεια έχει συμβεί με τον Ουάρντα

«Ο παίκτης μου έχει αρκετές προσφορές στο κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων είναι και του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει το επόμενο βήμα και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε τις προσφορές για την επόμενη περίοδο», αυτά φέρεται να δήλωσε ο ατζέντης που φέρεται να εκπροσωπεί τον Αμρ Ουάρντα και έβαλε… φωτιές.

Φωτιές ωστόσο που έσβησαν γρήγορα αφού και ο φερόμενος ως ατζέντης του Αιγύπτιου πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε φέτος στην Ανόρθωση Κύπρου έκανε διπλή διάψευση (ούτε μίλησα, ούτε εκπροσωπώ πια τον Ουάρντα, δήλωσε ο ατζέντης Γάτσης) αλλά και αρμόδια χείλη στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Το έχει επιχειρήσει ο ίδιος…

Ποιά είναι η αλήθεια; Ο Ουάρντα έχει επιχειρήσει ουκ ολίγες φορές να προσεγγίσει την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας. Αφού παρότι όταν αγωνίζονταν με τον ΠΑΟΚ (και άλλες ομάδες όπως ο Βόλος, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος) κόντρα στον Ολυμπιακό έβγαζε πάθος και γίνονταν διάφορα… σκηνικά, στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε ως ιδανικό προορισμό τους πολυ-πρωταθλητές. Θα μπορούσε ωστόσο οι Πειραιώτες να ασχοληθούν σοβαρά με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή; Η απάντηση είναι όχι. Κι αυτό γιατί παρότι έχει ενδιαφέρον, παικτικά, πακέτο, «κόβεται» σε χαρακτήρα. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μεγάλη σημασία στα αποδυτήρια και τις εκτός αγώνων συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών. Θέλουν καλά αποδυτήρια αφού αυτό «βγαίνει» και στο γήπεδο.

Ο Ουάρντα έχει πρωταγωνιστήσει, με την κακή έννοια, σε ολίγα περιστατικά απειθαρχίας και έχει τιμωρηθεί. Ο ΠΑΟΚ τον απομάκρυνε από την ομάδα του παρότι αγωνιστικά τον είχε ανάγκη κι αυτό από μόνο του λέει πολλά…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρυλικό αντίο του Ζιοβάνι και η τσίχλα στο κεφάλι του Μπάγεβιτς

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News