ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα τετ α τετ του Μαρτίνς στο Ρέντη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλέποντας τις τελευταίες εμφανίσεις ο Πέδρο Μάρτινς μιλάει προσωπικά με παίκτες της ομάδας

Δεν έχει μπει καλά ο Ολυμπιακός στο 2022 στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στα τρία πρώτα ματς δεν έχει πάρει ακόμη νίκη.

Μετρά δύο ισοπαλίες με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) με Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκό σε Ριζούπολη και Λεωφόρο αντίστοιχα. Και στο τελευταίο ματς, επίσης εκτός έδρας, ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που δεν έχουν πάρει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά είναι και η γενικότερη εικόνα που έχουν μέσα στο γήπεδο.

Κάτι το οποίο βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν του αρέσει η παρουσία αρκετών παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και άρχισε τα τετ α τετ στο Ρέντη, στο πλαίσιο των προπονήσεων.

Σίγουρος ο Μαρτίνς πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος

Έχει μιλήσει προσωπικά ο Πέδρο Μαρτίνς με αρκετούς παίκτες της ομάδας, μετά από το Αγρίνιο έτσι ώστε να βρει τι γίνεται και δεν έχουν οι «ερυθρόλευκοι» την απαραίτητη εικόνα.

Αυτό το οποίο τονίζει ο Μαρτίνς τόσο στους συνεργάτες του στο Ρέντη, όσο όμως και δημόσια σε δηλώσεις του, είναι πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια και δείχνει σίγουρος για αυτό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News