Ολυμπιακός: Τα τελευταία χρονικά γκολ του Μασούρα και η εξήγηση

Είναι ξεκάθαρο και κοινά παραδεκτό ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε και «έπρεπε» να πάρει περισσότερα πράγματα φέτος από τον Γιώργο Μασούρα, έναν από τους βασικούς παίκτες του κορμού της ομάδας και από τους πλέον αξιόπιστους. Όμως ο διεθνής εξτρέμ δεν κατάφερε να δώσει την πληθώρα λύσεων που περίμενε η ομάδα από ‘κείνον. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι γκολ ως τώρα δεν έχει βάλει στα πλέι οφ της Super League ενώ τα τελευταία του, χρονικά, γκολ (2) τα έβαλε στις 2 Μαρτίου στο εντός έδρας 5-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τα πιο πρόσφατα σημαντικά χρονικά του γκολ (2) ήταν εκείνα κόντρα στον Παναιτωλικό στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη στις 9 Φεβρουαρίου! 

Να ευθύνεται η κόπωση; Είναι δεδομένο ότι έχει παίξει ρόλο. Εκτός του ότι ο Ολυμπιακός παίζει ασταμάτητα (και με το πρόγραμμά του να αλλάζει διαρκώς λόγω covid) τα τελευταία 2 χρόνια, ο ίδιος ο Μασούρας φέτος έχει παίξει αρκετά περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Ως τώρα μετράει 3.144 λεπτά με 12 γκολ και 8 ασίστ, πέρυσι είχε 2.595 λεπτά με 15 γκολ και 6 ασίστ. Πρόπερσι, που ήταν και δύο χρόνια νεότερος βέβαια, είχε 3.273 λεπτά με 11 γκολ και 6 ασίστ. 

Όπως και να ‘χει, με διαφορετικό, πιο αποτελεσματικό Μασούρα, ουκ ολίγα πράγματα θα είχαν κυλήσει διαφορετικά φέτος για τον Ολυμπιακό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σόμογλου: Η φιέστα, το πλάνο Λουτσέσκου και μια θύμηση από τα «πέτρινα χρόνια»

Αλεξανδρής: Οι… δήθεν Ολυμπιακοί να μείνουν σπίτι και στα πληκτρολόγια.

Τουρέ: Ο Ολυμπιακός, ο κ.Καταστρόφα και η κελεμπία της πρώτης μέρας.

Το ιστορικό κράξιμο στον Σωκράτη Κόκκαλη για χάρη του Ριβάλντο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News