Ολυμπιακός: Τα «γκάζια» Μαρτίνς στα αποδυτήρια και η δήλωση στην κάμερα

Ολυμπιακός: Τα «γκάζια» Μαρτίνς στα αποδυτήρια και η δήλωση

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» στα Γιάννενα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, μετά το ισόπαλο 1-1.

Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Πειραιά δεν εμφάνισε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αφού η εμφάνισή της δεν ήταν καλή και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο ημίχρονο του αγώνα έβαλε… γκάζια στους ποδοσφαιριστές του για να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος.

Κάτι όμως το οποίο δεν έγινε πράξη και τους τα είπε και στο τέλος του αγώνα, αν και θα έχει να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη και ας λείπουν αρκετοί παίκτες με τις Εθνικές τους.

Παράπονα από αρκετούς παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο τέλος του αγώνα στα Γιάννενα είχε πολλά παράπονα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι όχι μόνο δεν ακολούθησαν το πλάνο της ομάδας, αλλά και η παρουσία τους ήταν κακή στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετά παράπονα είχε και από τον Μαντί Καμαρά, τον οποίο αντικατέστησε στο ημίχρονο και του τα είπε μέσα στα αποδυτήρια για την κακή παρουσία του και το γεγονός πως αρκετές φορές έχασε την μπάλα στο κέντρο με αποτέλεσμα να δίνει ευκαιρίες αντεπιθέσεων στον ΠΑΣ.

Η δήλωση για το πρωτάθλημα…

Φάνηκε ο εκνευρισμός του Πέδρο Μαρτίνς και στη δήλωση που έκανε με το τέλος του αγώνα στη NOVA. Για μία ακόμη φορά ο Πορτογάλος τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Κατανοεί ο Μαρτίνς την κόπωση που υπάρχει σε αρκετούς παίκτες της ομάδας, όμως από την άλλη δε θέλει να βλέπει σημάδια χαλάρωσης γιατί έχει αρκετά ματς μπροστά του ο Ολυμπιακός τόσο για το πρωτάθλημα, όσο όμως και στο κύπελλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News