Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης λίγα 24ωρα πριν από την επανέναρξη των υποχρεώσεων των πρωταθλητών στη Super League και το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Όπως ήταν φυσικό με την επίσκεψη αυτή θέλησε να δώσει το στίγμα της τελικής ευθείας της σεζόν. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία υπογραμμίζοντας ότι όλα τα ματς ως το φινάλε της σεζόν είναι σαν τελικοί τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Σημαντικό επίσης είναι που ζήτησε να μην επηρεάζονται από τη μεταγραφολογία γιατί, όπως τόνισε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρινάκης

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά.

Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας», ήταν τα λόγια του.​

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως η πρόκριση στο Μουντιάλ επηρεάζει την παρουσία του Σισέ στον Ολυμπιακό.

Το παράδοξο και λογικό με τον Μαντί Καμαρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News