ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην α' ομάδα ο Φαντιγκά, τσεκάρισμα από Μαρτίνς

Ο 21χρονος Γάλλος χαφ, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Παρί σεν Ζερμέν τσεκάρεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Την πρώτη του κανονική προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έκανε τη Δευτέρα (17/1) ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

 

Ο νεοαποκτηθείς Γάλλος χαφ άρχισε ήδη να περνάει από τις… ακτίνες του Πέδρο Μαρτίνς ώστε να καταλήξει / αποφασίσει για την τύχη του. Πρόθεση είναι να σκαναριστεί για μερικές μέρες έως ότου αποφασιστεί αν θα παραμείνει και θα δώσει βοήθειες στην α’ ομάδα ή θα συνεχίσει ως το φινάλε της σεζόν στη β‘ για να πάρει ματς στα πόδια του και να είναι πανέτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία και τη νέα σεζόν.

 

Όπως ο Αγκιμπού;

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 21χρονος χαφ (1,78μ.) που αποκτήθηκε από την Παρί σεν Ζερμέν προορίζεται για την α’ ομάδα ωστόσο απομένει να αποφασιστεί το πότε θα γίνει αυτό. Προς το παρόν θα προπονείται με τη μεγάλη ομάδα για να σχηματίσει γνώμη ο Πέδρο Μαρτίνς. Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να κρατήσει μόνιμα στην α’ ομάδα τον Αγκιμπού Καμαρά από την πρώτη κιόλας προπόνηση όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος που να είναι τόσο σίγουρος για την άμεση… απορρόφησή του από το γκρουπ των πρωταθλητών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα θέλει ο Καρβάλιο…

Group therapy Μαρτίνς και παικτών

Μαρτίνς, το εξαιρετικό ρεκόρ του στα ντέρμπι.  

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News