ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε καλό δρόμο ο Ζαγαρίτης - Πρώτη επιλογή ο Μπανγκουρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα, ενώ ο Άλεξ Μπανγκουρά είναι πάντα η πρώτη επιλογή

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός είχε κοιτάξει τον Βασίλη Ζαγαρίτη για την αριστερή πτέρυγα της άμυνάς του.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου του Χειμώνα ήταν ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» με τα αριστερά μπακ. Από την περίοδο που ήταν στον Παναθηναϊκό ο Ζαγαρίτης άρεσε στην ομάδα του Πειραιά.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για την απόκτηση του παίκτη από την Πάρμα, όπου δεν έχει βρει φέτος το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει αναθερμανθεί και είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις τόσο με την ιταλική ομάδα, όσο και με τον παίκτη.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από την Πάρμα για να μπορέσει να βρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί όπως πρέπει.

Σε πρώτο πλάνο ο Άλεξ Μπανγκουρά

Παρά το γεγονός πως ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκεται ψηλά και αρέσει στους «ερυθρόλευκους», ο Άλεξ Μπανγκουρά παραμένει ως πρώτη επιλογή.

Βέβαια η περίπτωσή του είναι αρκετά πιο δύσκολη απ’ αυτήν του Ζαγαρίτη, αφού η Καμπούουρ δε δείχνει και τόσο διατεθειμένη να τον αφήσε. Παρόλα αυτά όμως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τόσο εύκολα τον Μπανγκουρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News