Ολυμπιακός PreSeason: Το credit και το πλάνο του Αλλάχ για τον Χασάν;

Το υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Αχμέντ Χασάν κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο 2ο φιλικό του Ολυμπιακού στην PreSeason της Αυστρίας, αποτελεί ένα κερασάκι στην «τούρτα» της γενικότερης συμπεριφοράς του από τη μέρα που επέστρεψε, ως όφειλε, στους πρωταθλητές της Super League

Κι αυτό γιατί αν και ακούει / διαβάζει ότι οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να φέρουν και τρίτο επιθετικό, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, εκείνος επιδεικνύει επαγγελματισμό προπονούμενος σωστά και αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα κάθε στιγμή στην PreSeason του Ολυμπιακού. «Δούλεψε σκληρά και εμπιστέψου τον Θεό. Ο Αλλάχ έχει πάντα το τέλειο σχέδιο για σένα», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο Αιγύπτιος επιθετικός των Πειραιωτών λίγη ώρα μετά το φινάλε του ματς. 

Μοιάζει απίθανο, με τον Ολυμπιακό μόλις να έχει ανανεώσει τον Ελ Αραμπί, τον Τικίνιο να έχει συμβόλαιο και τον Αμπουμπακάρ καθ’ οδόν, να υπάρξει… χώρος στο ρόστερ και για τον Χασάν. Εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο (π.χ. οι Τούρκοι γράφουν διαρκώς ότι ομάδες από τη χώρα ενδιαφέρονται για τον Τικίνιο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι) και αλλάξουν τα δεδομένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Γρομητσάρης: Οι νέοι την προσοχή, οι παλιοί τα γκολ και τις εντυπώσεις

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News