Ολυμπιακός PreSeason: Θα παίξει ο Ζινκερνάγκελ με Κρακοβία κι αν ναι, πόσο;

Ολυμπιακός PreSeason: Θα παίξει ο Ζινκερνάγκελ στο φιλικό των πρωταθλητών Super League με αντίπαλο την Κρακοβία κι αν ναι, πόσο;

Η απόκτηση του Φίλιπ Ζίνκερναγκελ από τον Ολυμπιακό έκανε εύλογα ντόρο αφού τα στατιστικά του είναι εξαιρετικά. Ο Δανός εξτρέμ έχει ενσωματωθεί εδώ και λίγα 24ωρα με την αποστολή των πρωταθλητών της Super League στην Αυστρία και προσπαθεί να μάθει τους νέους του συμπαίκτες και παράλληλα τον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών. 

Πέρα από τις προπονήσεις βεβαίως για την ταχύτερη ενσωμάτωση βοηθούν τα φιλικά ματς. Στο 2ο κατά σειρά των ερυθρόλευκων έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ (αποκτήθηκε από τη Χάντερσφιλντ) Γκονσάλο Άβιλα.

Σήμερα (19:00-COSMOTESPORT1) ο Ολυμπιακός δίνει το 3ο του φιλικό ματς επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Κρακοβία. Θα τον δούμε άραγε τον Ζίνκερναγκελ; Την απάντηση θα δώσει ο αρμόδιος, δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς. Φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να παίξει ο 27χρονος ποδοσφαιριστής. Όχι βασικός βεβαίως αλλά πιθανότατα για ένα διάστημα στο β’ ημίχρονο, 20 με 30 λεπτά. Αυτά πρόκειται για αρχικές σκέψεις, μένει να δούμε τι θα κάνει όντως ο Πορτογάλος κόουτς. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μεγάλη… προσπέραση του Μπαγκαλιάνη στον Κινκουέ

Η φάση που δεν άρεσε στον Μαρτίνς στο φιλικό με τη Φορτούνα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News