Ολυμπιακός: Ποιούς παίκτες θα δούμε ως το τέλος των play off της Super League

Η ιδέα και (σχεδόν) απόφαση είχε ληφθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του λίγο μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα για το UEFA Europa League. Με το που θα εξασφάλιζε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα στη Super League θα έδινε την ευκαιρία στον βασικό κορμό της ομάδας του να ξεκουραστεί.

Μάλιστα τότε δεν γνώριζε καν αν θα φτάσει στον τελικό κυπέλλου ενώ παράλληλα δεν ήταν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει έναν γύρο στα προκριματικά του UEFA Champions League του καλοκαιριού. Αυτός ακριβώς ήταν και ο μεγαλύτερος προβληματισμός εν όψει της νέας σεζόν και γι’ αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτονταν από τότε να στείλει πρόωρα για διακοπές του επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές του. 

Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έχει κεδίσει ένα γύρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα μπει στα προκριματικά του UEFA Champions League από τον β’ και όχι τον α’ γύρο και παράλληλα δεν θα είναι στον τελικό κυπέλλου της 21ης Μαΐου και οι δικές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται στις 17 του μήνα που υπάρχει η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα λοιπόν και τα έκανε πιο ξεκάθαρα ο Πέδρο Μαρτίνς με τη λήξη του χθεσινού ματς στην Τούμπα. Τι θα δούμε από εδώ και στο εξής; Μερικές 11άδες Ολυμπιακού με παίκτες που έχουν παίξει λίγο ή καθόλου και ευκαιρίες για δοκιμές σε νεαρούς ταλαντούχους όπως ο Τζολάκης, ο Σουρλής, ο Κίτσος και ο Φαντιγκά.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρτι εν πτήσει στην επιστροφή του Ολυμπιακού από Θεσσαλονίκη.

Τα high lights του θριάμβου στην Τούμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News