Ολυμπιακός: «Πάμε όπως στο Μπέργκαμο», σκέφτεται ο Μαρτίνς για ενδεκάδα

Λίγες έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ματς με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 2-1 για τους «32» του Europa League!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι με πολλά κίνητρα και θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, όμως γνωρίζουν πως έχουν ένα αρκετά δύσκολο έργο. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του δε θέλησε να δείξει και πολλά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά στο Ρέντη.

Άλλωστε το συνηθίζει αυτό, να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ιδιαίτερα πριν από μεγάλους αγώνες, όπως είναι αυτός με την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου στο Μπέργκαμο

Αυτό το οποίο θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να δει είναι έναν Ολυμπιακό όπως στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση στο Μπέργκαμο. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στα ίσια την Αταλάντα και κατάφεραν να προηγηθούν κιόλας εκτός έδρας.

Βέβαια θέλει επίσης να εκμεταλλευτεί η ομάδα του αυτήν τη φορά τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, καθώς στην Ιταλία είχε δύο καλές στιγμές τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε, με Ονιεκούρου και Αγκιμού Καμαρά.

Το πιθανότερο σχήμα του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης, είναι όπως έπαιξε μέσα στην Ιταλία.

Δηλαδή με τριάδα στην άμυνα, τον Ονιεκούρου βασικό και τον Αγκιμπού Καμαρά στον άξονα, άρα τον Μαντί στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και η σκέψη να είναι κανονικά βασικός ο Μαντί Καμαρά και να παίξει ο Αγκιμπού ως εξτρέμ αντί του Τικίνιο.

Δεν αποκλείεται η έκπληξη

Επειδή το συνηθίζει ο Πέδρο Μαρτίνς, κανείς δεν αποκλείει και μία έκπληξη από τον Πορτογάλο τεχνικό. Δύο σενάρια… έκπληξης έχουν να κάνουν με τους έμπειρους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Δηλαδή ή να παίξει ο Βαλμπουενά εξτρέμ αντί του Ονιεκούρου, ή ο Ελ Αραμπί μπροστά και να είναι στον πάγκο ο Τικίνιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News