Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν!

Από το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου, σωρεία δημοσιευμάτων στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, εμφανίζει τον Ολυμπιακό να παίρνει τηλεοπτικό διαζύγιο από τη Nova και να «κλείνει» διετή συνεργασία με την Cosmote που θα αποφέρει στα «ερυθρόλευκα» ταμεία ένα ποσό που θα ξεπερνά συνολικά τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος αποτελεί παραδοσιακά το πιο «καυτό» αθλητικό προϊόν στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά. Δεν υπάρχει επίσης η παραμικρή αμφιβολία ότι η διοίκηση της Cosmote είναι αποφασισμένη να ενισχύει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό της portfolio αποκτώντας τα δικαιώματα του… διαμαντιού των ομάδων της Super League και να το προσθέσει στο εξαιρετικά δυνατό «πελατολόγιο» της, στο οποίο δεσπόζουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

«Ανοιχτές» οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τα κανάλια

Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος που κανείς δεν πρέπει να υποτιμά: Η εξαιρετική σχέση που συνδέει Ολυμπιακό και Nova, τόσο σε εταιρικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά πολύ τους επικεφαλής του συνδρομητικού καναλιού και θεωρεί ότι η μακροχρόνια συνεργασία των δύο πλευρών ήταν άκρως επικερδής, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τη Nova.

Άλλωστε στην τηλεοπτική πιάτσα είναι γνωστό ότι Nova και Mega διατηρούν άριστη συνεργασία και σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδος με τηλεοπτικό πάροχο για τα επόμενα χρόνια δεν υπάρχει. Συζητήσεις ναι, συμφωνία όχι! Και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά! Όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News