Ολυμπιακός: Κόλπα της Πόρτο για την τιμή ή δεν έχει πείσει ο Σεμέδο;

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να συμφωνήσει με την Πόρτο για το δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ήταν καιρό εκτός πλάνων ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και επιπλέον το συμβόλαιό του από τα μεγάλα της ομάδας του Πειραιά. Οπότε έπρεπε να βρεθεί και μία λύση για να μπορέσει και ο Ολυμπιακός να γλιτώσει ένα μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του Σεμέδο, αλλά και να καταφέρει να προχωρήσει και ο παίκτης.

Η Πόρτο είχε δείξει και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους ενδιαφέρον για την απόκτησή του και αυτήν τη φορά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για δανεισμό του παίκτη.

Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για μεταγραφή

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις δανεισμών ποδοσφαιριστών, έτσι και με τον Σεμέδο ο Ολυμπιακός έβαλε οψιόν αγοράς για την Πόρτο. Μία οψιόν η οποία φτάνει στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα καλό και μεγάλο ποσό, όχι βέβαια στα χρήματα που θα περίμενε ίσως να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» πριν από δύο χρόνια για τον Σεμέδο.

Η Πόρτο από την πρώτη στιγμή θεωρούσε μεγάλο το ποσό και για αυτό προχώρησε στην περίπτωση δανεισμού του Πορτογάλου αμυντικού. Τώρα όμως όσο καιρό τον έχει στη διάθεσή του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία φορά για 45 λεπτά…

Από την άλλη όμως ήταν αυτός ο οποίος έδωσε την εντολή στη διοίκηση της Πόρτο να τον αποκτήσει και έγιναν όλες οι ενέργειες. Οι Πορτογάλοι τώρα έγραψαν για την οψιόν του Σεμέδο ενόψει του καλοκαιριού, τονίζοντας πως είναι μεγάλο το ποσό.

Επίσης όμως υπάρχει και η σκέψη ο Σεμέδο να μην παίζει αρκετά τώρα, εκτός γιατί δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και για να μπορέσει να ρίξει την τιμή του η Πόρτο το καλοκαίρι.

Το πορτογαλικό Μέσο «CmTV», το οποίο αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σεμέδο, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Κονσεϊσάο. Μέχρι στιγμής έχει παίξει 45 λεπτά και τα 5.5 εκατομμύρια της ρήτρας μοιάζουν αρκετά. Με τους Μπέμπα και Πέπε να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις θα είναι δύσκολο να βρει τον απαραίτητο χρόνο για να πείσει τον προπονητή της Πόρτο. Ο Πορτογάλος έχει ακόμα οχτώ παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει πραγματικά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News