ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι Ολλανδοί φέρνουν τον Ζαχάβι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία για τους «ερυθρόλευκους» και τον επιθετικό της Αϊντχόφεν

Δε σταματούν στην Ολλανδία να αναφέρονται στα ρεπορτάζ τους στον Εράν Ζαχάβι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του!

Ο έμπειρος επιθετικός το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα, ζητώντας μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μείνει από τώρα ελεύθερος.

Γράφοντας παράλληλα οι Ολλανδοί, πως πίσω από την επιμονή του 34χρονου φορ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Τονίζοντας πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και είναι κοντά σε συμφωνία. Για αυτό και ο Ζαχάβι θέλει να φύγει τώρα από την Αϊντχόφεν, προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, για να έρθει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Γνωστός από τα ματς με Αϊντχόφεν

Ο Ζαχάβι είναι γνωστός στον Ολυμπιακό από τους αγώνες που είχαν οι Πειραιώτες με τους Ολλανδούς πέρσι στο Europa League. Ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει την Αϊντχόφεν, αλλά ο έμπειρος φορ είχε σημειώσει συνολικά 4 γκολ, δύο στο Καραϊσκάκη και δύο στην Ολλανδία.

Επίσης να σημειωθεί πως ο Ζαχάβι ζητάει να φύγει από τώρα από την Ολλανδία, διότι έχει τρομοκρατηθεί ο ίδιος και η οικογένειά του από πρόσφατη ληστεία στο σπίτι του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News