ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μαρτίνς είναι μέσα στους τρεις αήττητους όλης της Ευρώπης!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συνεχίζουν οι «ερυθρόλευκοι» αήττητοι στο πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην ελίτ των αήττητων προπονητών

Μόλις τρεις προπονητές έχουν καταφέρει να διατηρούν το αήττητο στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Η «A’bola» έκανε αφιέρωμα στους αήττητους προπονητές των 45 πρωταθλημάτων της Ευρώπης και ο Πέδρο Μαρτίνς… φιγουράρει στη λίστα αυτή, αφού είναι ένας από τους τρεις.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα της Super League και αυτό το έχουν καταφέρει μόνο οι Πόρτο και Παρτιζάν, ομάδες οι οποίες έχουν τους Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο τους.

«Ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς έχει 24 ματς χωρίς ήττα»

Η πορτογαλική «A’bola» στο αφιέρωμά της αναφέρει πως ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν από τον ΠΑΟΚ στις 18 Απριλίου του 2021:

«Τι ενώνει τους Πέδρο Μαρτίνς, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;
Απλό. Είναι οι μόνοι προπονητές που εξακολουθούν να είναι αήττητοι στα κορυφαία 45 πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA.

Δύο Πορτογάλοι και ένας Σέρβος. Υπάρχουν κορυφαίες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν, η Ίντερ, η PSG και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθοδηγούμενες από σπουδαίους προπονητές όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο και ο Κάρλο Αντσελότι, πρωτοπόροι σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, αλλά και την Ισπανία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (με τους Πορτογάλους διεθνείς Ρούμπεν Σεμέδο και Ρόνι Λόπες και επίσης τον Πορτογαλο-Βραζιλιάνο Τικίνιο Σοάρες): 24 αγώνες χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα (τελευταία ήττα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 2- 0 στις 18 Απριλίου 2021). Έχει μόλις τέσσερις ισοπαλίες στους 17 αγώνες που έχουν ήδη παιχτεί τη σεζόν 2021/2022.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διανύει την τέταρτη σεζόν του με τον Ολυμπιακό, έχει δύο πρωταθλήματα (2019/2020 και 2020/2021) και ένα κύπελλο (2019/2020) και βαδίζει προς το τρίτο πρωτάθλημα, καθώς είναι εννέα βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ σε 9 αγωνιστικές από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Επιπλέον, ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες το 2021 (44) και θεωρήθηκε ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά»!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News