Ολυμπιακός: Ο... γύρος του κόσμου με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Ο… γύρος του κόσμου με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που μετράει 4.217 λεπτά σε Super League, Κύπελλο, προκριματικά Champions League και Europa League.

Κόπωση; Ποια κόπωση; Για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Μιλάμε εξάλλου για έναν 24χρονο πολύ αθλητικό ποδοσφαιριστή που λατρεύει την προπόνηση και «σκίζεται» σε κάθε ματς για το καλύτερο δυνατό.

Εύλογα αποτελεί από τους πιο έμπιστους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και εξίσου εύλογα ουκ ολίγοι άνθρωποι ξένων ομάδων των έχουν σημειώσει στις λίστες των παικτών που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όταν λοιπόν δεν τίθεται θέμα κόπωσης παικτών που είναι 10 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτεροι (Νικολάς Οταμέντι) από τον Όλεγκ και παίζουν περισσότερο από ‘κείνον, γιατί αλήθεια να το συζητάμε; Τι θέλουμε να πούμε; Ας γίνουμε πιο σαφείς.

Στο Νο40 του κόσμου σε λεπτά!

Τσεκάροντας κανείς τους χρόνους συμμετοχής όλων των ποδοσφαιριστών του πλανήτη, με τη βοήθεια του γνωστού σάιτ transfermarkt, διαπιστώνει ότι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης σε χρόνους συμμετοχής! Και δε μιλάμε μόνο για ματς συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων. Μέχρι στιγμής λοιπόν ο Όλεγκ έχει 4.217 λεπτά σε 41 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ελλάδας και άλλες 6 με την Εθνική Μολδαβίας.

Τρίτος ο Βλαχοδήμος

Πρώτος στη λίστα με 5.004 λεπτά (!) είναι ο 31χρονος Καμερουνέζος στόπερ της Γάνδης, Μάικλ Νγκοντό. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο έτερος στόπερ της βελγικής ομάδας, ο 25χρονος Νορβηγός, Αντρέας Χάνσε Όλσεν, με 4.641. Την πρώτη 3άδα συμπληρώνει ο Έλληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με 4.590. Στη λίστα λοιπόν, όπως προαναφέραμε, υπάρχει ο 34χρονος Νικολάς Οταμέντι της Μπενφίκα με τον Αργεντινό να είναι 7ος στον κόσμο σε χρόνο φέτος με 4.482 λεπτά και 37 ματς με τη Μπενφίκα και 13 με την εθνική του ομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη Τετάρτη το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Που χάθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά;

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News