Ολυμπιακός: Ο Γκάρι κάνει άνω-κάτω το πλάνο του Μαρτίνς για ΑΕΚ

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας κάνει πέρα από κάθε αμφιβολία άνω-κάτω τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γ.Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των play off της Super League.

Θα ήταν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού…

Θεωρούνταν δεδομένο ότι ο 31χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα είναι στις αρχικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Όμως πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει σε ‘κείνον. Αν συνυπολογιστεί ότι και ο Γιώργος Μασούρας δεν είναι ακόμα στα καλύτερά του μετά την περιπέτεια με covid-19 που τον κράτησε εκτός τόσο από το τελευταίο, πριν από τη διακοπή, ματς των πρωταθλητών με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα όσο και από τους αγώνες της Εθνικής που… διέκοψαν το πρωτάθλημα. Ο «Μασού» προπονήθηκε κανονικά μόλις την Παρασκευή και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί πανέτοιμος.

«Μαδημένα» τα φτερά…

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι τα «φτερά» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι δεν θα είναι όπως πρέπει. Ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίζεται για τους δύο που θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και είναι λογικό. Πλέον μοιάζει βέβαιο ότι θα καταφύγει σε λύσεις που δεν θεωρεί ιδανικές. Π.χ. το να βάλει από την αρχή τον Μασούρα δεν είναι ιδανικό αλλά είναι μια κάποια λύση.

Όπως επίσης και το να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν είναι ο ίδιος όταν αγωνίζεται στα φτερά αλλά πια η ανάγκη μάλλον θα τον στείλει εκεί. Εκτός αν δούμε τον Μαρτίνς να επαναφέρει κάποιον από τους Ονιεκουρού ή Λόπες ή ακόμα και τον Βρουσάι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η… επιστροφή του Μπάλντοκ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News