Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν

Λίγα λεπτά πριν από την απονομή, δεχόμενος το πείραγμα από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν δίστασε να πάρει το… γάντι και να το επιστρέψει. «Όχι, δεν είναι υπερβολή να ευχηθούμε να φτάσουμε στα 100 πρωταθλήματα», είπε ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών.

Μετά το πέρας της φιέστας, ανέβασε και ένα ποστάρισμα στους προσωπικούς του «λογαριασμούς» στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο έθετε τους στόχους της νέας σεζόν. Σήμερα ολόκληρη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζουμε περήφανα το 47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μας! «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»! Όλοι μαζί δυνατά θα συνεχίσουμε, ώστε τη νέα περίοδο να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», έγραφε στα social media ο κ.Μαρινάκης.

Είναι ξεκάθαρο πως τα… μανίκια έχουν ήδη σηκωθεί, όπως είπε πρόσφατα και σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, για να δημιουργηθεί ένας νέος και ακόμα καλύτερος Ολυμπιακός τη νέα σεζόν. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίκη ο Θρύλος σου σήκωσε το 47ο στα ουράνια

Παράνοια με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στη Θύρα 7

Γρομητσάρης: Το γιορτάζει και αλλάζει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News