Ολυμπιακός μεταγραφές: Το παλιό στόρι Μπανγκουρά και το παιχνίδι στα άκρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το παλιό στόρι Μπανγκουρά που αποκάλυψε η SportDay και το sportday.gr και το παιχνίδι στα άκρα

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολουθεί εδώ και μήνες τον Άλεξ Μπανγκουρά, όπως αποκάλυψε το sportday.gr και η SportDay εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που πέρασε και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φρέσκο στόρι.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ουσιαστικά παρακολούθηση πλέον, έγινε προ μηνών και είχε εγκριθεί ο παίκτης απ’ όλους… Ήταν ένας από τους αριστερούς μπακ που ήταν ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων για να γίνει παρτενέρ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ όπως επίσης και άλλοι παίκτες που είχε αποκαλύψει η SporDay, π.χ. ο Ιρακλί Αζαρόβι και ο Σοφιάν Ελ Καρουανί. Στην ίδια λίστα είχε προταθεί και προστεθεί και ο Βασίλης Ζαγαρίτης αλλά, εν τέλει, οι πρωταθλητές αποφάσισαν να παραμείνουν με τον Μολδαβό και να αποκτήσει ρόλο ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ ο Φώτης Κίτσος.

Είναι ξεκάθαρο ότι το καλοκαίρι θα γίνει μεταγραφικό… παιχνίδι στα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού ωστόσο φαίνεται να έχει προτεραιότητα το δεξί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει ψάξιμο για το αριστερό.

Ο Μπανγκουρά, γίνεται ακριβώς 23 ετών στις 13 Ιουλίου, αγωνίζεται στην ολλανδική, Καμπούουρ, και έχει καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε. Φέτος έχει 26 συμμετοχές και 3 ασίστ με την ολλανδική ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζαγαρίτης και Μπανγκουρά στην ευθεία.

Τι γίνεται με αριστερό μπακ και ο Σουάρεφ

Σε καλό δρόμο ο Ζαγαρίτης, πρώτη επιλογή ο Μπανγκουρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News