Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι έγραψαν σε Αγγλία και Τουρκία για Λέιντνερ, τι είπε ο Μαρτίνς

Την ώρα που ο Ολυμπιακός φαίνεται να κάνει το… κόλπο και να αρπάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στη θέση του αριστερού μπακ, στην Τουρκία μάλλον έχουν μείνει λίγο πίσω (ή γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε…). Κι αυτό γιατί επέμεναν την Τρίτη ότι η Μπεσίκτας παραμένει μία από τις ομάδες που διεκδικεί τον 20χρονο Ισραηλινό.

Νωρίτερα στη μέρα υπήρξε ένα άλλο δημοσίευμα που επιβεβαίωνε ότι στη… μάχη των πολλών μνηστήρων για τον Λέιντνερ επικράτησε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Lyall Thomas, του SkySports ισχύουν τα εξής: «Ο Ντορόν Λέιντνερ ετοιμάζεται να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Ήταν στόχος τόσο της Ρέιντζερς όσο και και της Σέλτικ νωρίτερα στη σεζόν και στη λίστα των Μπολόνια, Σασουόλο επίσης. Μετακομίζει στην Ελλάδα με deal 2 εκατ.ευρώ».

Για τον Λέιντνερ ρωτήθηκε (από Ισραηλινό δημοσιογράφο) και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι αλλά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αρκέστηκε να πει το εξής: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κανέναν παίκτη που δεν ανήκει στον Ολυμπιακό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Ισραηλινοί… στέλνουν Λέιντνερ στον Ολυμπιακό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News