Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θα ξανα... ψάξει Σκανδιναβία

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θα ξανα… ψάξει Σκανδιναβία – Ανοιχτή η απόκτηση παίκτη από πρωτάθλημα της Βόρειας Ευρώπης

Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει τις κεραίες της ανεβασμένες και στραμμένες σε κάθε αγορά.

Είναι προφανώς λογικό να υπάρχει μια κλίση προς τη γαλλική, λόγω Φρανσουά Μοντέστο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι πρωταθλητές κοιτάνε μόνο Γαλλους οι Γαλλοαναθρεμένους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός και η αποστολή του Μπαρτόλο στα Βόρεια

Πέρυσι, αν θυμάστε, οι ερυθρόλευκοι είχαν στείλει για σκάουτινγκ στη Σκανδιναβία τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Πρόκειται για άμεσο συνεργάτη του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ (και πρώην ατζέντη) ο οποίος κάνει ουκ ολίγα ταξίδια (τα οποία τα μαθαίνουν ελάχιστοι γι’ αυτό και συνήθως δεν διαρρέουν) για να δει από κοντά παίκτες.

Πέρυσι είχε γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του Καμαλντίν Σουλεμάνα. Άρεσε πολύ σε όλους στο μεγάλο λιμάνι ωστόσο πια η τιμή του είχε ξεφύγει και ήταν απλησίαστη για μια ελληνική ομάδα ακόμα και για την κορυφαία και πιο ισχυρή διοικητικά και οικονομικά. Και γι’ αυτό ο 20χρονος Γκανέζος εξτρέμ κατέληξε στη Ρεν που δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει από τον τραπεζικό λογαριασμό 15 εκατομμύρια ευρώ και να τα δώσει στην Νόρτζελαντ.

Υπάρχουν κι άλλοι που έκαναν… κλικ στον Ολυμπιακό

Και δεν ήταν ο μόνος παίκτης που είχε κάνει… κλικ στον Ολυμπιακό. Να είστε σίγουροι πως αυτή η αγορά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και στο μεγάλο λιμάνι δεν την έχουν ξεχάσει και δεν πρόκειται. Εξακολουθούν να την παρακολουθούν και μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να γίνει πρωτοσέλιδο σύντομα όνομα ποδοσφαιριστή από τα βόρεια της Ευρώπης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News