Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τα μυστικά της ιστορίας του Ζιαν Φλέμινγκ που σοβαρεύουν το φλερτ

Ζιάν Φλέμινγκ. Η SportDay έφερε στο φως της δημοσιότητας την πληροφορία που θέλει τον Ολυμπιακό να είναι μία από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει για τον 24χρονο Ολλανδό κεντρικό χαφ (8άρι και 10άρι) της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο παίκτης μοιάζει εξαιρετική περίπτωση και το αποδεικνύουν και τα φετινά στατιστικά του με μια ομάδα που γλίτωσε, εν πολλοίς, τον υποβιβασμό της εξαιτίας των όσων έκανε ο Φλέμινγκ. Σε 27 συμμετοχές φέτος είχε 10 γκολ και 4 ασίστ. Κι επειδή μιλάμε για πολύ συνεπή σε απόδοση παίκτη, πέρυσι σε 35 συμμετοχές είχε 15 γκολ και 7 ασίστ.

Η Νότιγχαμ και οι παίκτες που έκανε like ο Θρύλος

Το ενδιαφέρον με τον Φλέμινγκ είναι ότι πέρυσι είχε γραφτεί σε ολλανδικό και βρετανικό Τύπο ότι τον ήθελε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα είχε γραφτεί ότι κατέθεσε και πρόταση για ‘κείνον αλλά με… βαριά καρδιά, αφού τον είχαν ανάγκη, την απέρριψαν οι Ολλανδοί. Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι ο Φλέμινγκ (σύμφωνα με το transfermarkt τουλάχιστον) εκπροσωπείται από ένα τεράστιο μανατζερικό γραφείο στο οποίο ανήκουν σπουδαίοι παίκτες αλλά και παίκτες με τους οποίους έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός στο παρελθόν… Π.χ. ο Εζέκιελ Πόνσε που πέρασε από την ΑΕΚ, ο Γουΐλσον Μαναφά ή ο Τζορτζ Μπέλο. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν συνδεθεί με τους πρωταθλητές ως φημολογία / δημοσιεύματα αλλά που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Αναμφίβολα λοιπόν η ιστορία του Φλέμινγκ είναι μία εξ’ αυτών που πρέπει να έχει στο νου του κανείς…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ερυθρόλευκη… Genesis με δεξί μπακ και η πληροφορία για Φλέμινγκ

Ποιά μισή αλήθεια δεν μας λένε οι Πορτογάλοι για Εστέβες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News