Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ερυθρόλευκα ο Ίνμπομ Χουάνγκ - Τρέχει για Σλόβαν

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα, μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και φαίνεται ότι θα κληθεί να βοηθήσει τη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων -που τόσα προβλήματα αντιμετώπισε ενάντια στη Μακάμπι Χάιφα- στα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (47?) (@olympiacosfc)

Η προσμονή των φίλων του Ολυμπιακού για απόκτηση παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα τους είναι τόσο μεγάλη, ώστε σε 15 λεπτά η ανάρτηση στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 6.000 likes!

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.

Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Rubin Kazan, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Seoul, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News