Ολυμπιακός μεταγραφές: «Σκέφτεται πρόταση για Μαντί Καμαρά η Νάπολι»

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας με το μεγάλο μανατζερικό γραφείο με έδρα το Λονδίνο, τη Base Soccer, ο Μαντί Καμαρά βλέπει το όνομά του να «μπλέκεται» ξανά σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το ενδεχόμενο η Νάπολι να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό χαφ.

Όπως γράφτηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα το Tuttomercatoweb ο 25χρονος διεθνής από τη Γουϊνέα παραμένει ψηλά στη λίστα των «παρτενοπέι» με τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάνο Γκιουντουλί να ρίχνει ματιές προς το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Το διαμάντι από τη Γουϊνέα»

«Το διαμάντι από τη Γουϊνέα που αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού έχει τραβήξει το βλέμμα πολλών ιταλικών ομάδων, ανάμεσά τους βρίσκεται και η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάνο Γκιουντουλί έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι η Νάπολι τελικά να καταφέρει να κάνει δικό της τον Αφρικανό μέσο. Ο παίκτης μοιάζει στον Ανγκουΐσα (ο οποίος παίζει στη Νάπολι με δανεισμό από την Φούλαμ)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρτίνς: 97 χρόνια δύναμης, πάθους και περηφάνιας.

Ζιοβάνι: Σε αγαπώ Ολυμπιακέ.

Αρχηγικές ευχές στον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News